Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που αφορούν το κατάστημα μας:

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ωρολογοποιίας, μεταξύ των οποίων Citizen, Seiko, Longines, Omega, Cartier, Rolex, Tag Heuer, Zenith κλπ. Συνεργαζόμαστε μόνο με επίσημους αντιπροσώπους. Δεν εμπορευόμαστε σε καμία περίπτωση χρησιμοποιημένα ή ελλατωματικά προιόντα όπως επίσης και αντιγραφές. Ως επίσημα αναγνωρισμένο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών, εγγυόμαστε ότι όλα τα είδη που διαθέτουμε είναι 100% αυθεντικά.
Αγοράζοντας ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο αγοραστής δικαιούται ελάχιστη εγγύηση διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εγγύηση καλύπτει την κίνηση/μηχανισμό του ρολογιού σε περίπτωση βλάβης. Καλύπτει επίσης οποιεσδήποτε πραγματικές κατασκευαστικές ατέλειες εντός αυτής της περιόδου οπότε σε αυτή την περίπτωση θα επισκευαστεί δωρεάν. Μετά το πέρας της διετίας, παρέχουμε εξειδικευμένο service σε όλα τα προιόντα μας, με τις χαμηλότερες τιμές!
Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται επιμελώς για εμφανή ελατώματα πριν την συσκευασία και την αποστολή τους. Σε περίπτωση που το προϊόν φέρει κάποιο μη εμφανές ελάτωμα, έχετε δικαίωμα επιστροφής αυτού εντός 14 ημερών από την παραλαβή του και σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας (διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ).
Για να αποφευχθεί η παράνομη πρόσβαση στα στοιχεία σας, έχουμε υιοθετήσει τις προδιαγραφές ασφάλειας που ορίζει η αγορά. Αυτές περιλαμβάνουν υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια εισαγωγής ευαίσθητων πληροφοριών και άλλα μέτρα ασφάλειας που εγγυώνται μια ασφαλή και σίγουρη εμπειρία χρήσης.
Αρκεί να καταχωρήσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας. Έχετε επίσης την επιλογή Δημιουργίας λογαριασμού, ώστε να μη χρειάζεται η εισαγωγή των στοιχείων σας σε κάθε παραγγελία. Η δημιουργία ενός λογαριασμού σας δίνει πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως τα αγαπημένα και το ιστορικό παραγγελιών.
Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με:
  • Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση).
  • Καταθεση σε τράπεζα.
  • Μέσω PayPal / Πιστωτική κάρτα Δείτε αναλυτικά εδώ.