Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα filkas-watch.gr. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς τους επισκέπτες του, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του filkas-watch.gr αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

1. Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Το filkas-watch.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

2. Περιορισμός ευθύνης
Το filkas-watch.gr συνεργάζεται με δεκάδες προμηθευτές, εισαγωγείς και κατασκευαστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το filkas-watch.gr δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το www.filkas-watch.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

3. Επιστροφές
Εντός 14 ημερών έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος, εφόσον βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Διεύθυνση Επιστροφών:
filkas-watch
Εγνατίας 74
2ος Όροφος
54624, Θεσσαλονίκη

4. Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο filkas-watch.gr, καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους ή του επίσημου εισαγωγέα. Ο χρόνος διάρκειας της εγγύησης του κάθε προϊόντος, ενδέχεται να ποικίλει, ανάλογα με το προϊόν και την πολιτική εγγυήσεων της κάθε αντιπροσωπείας.

5. Ασφάλεια συναλλαγών
Το filkas-watch.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet.

6. Μεταβολές
Το filkas-watch.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών στον ιστότοπό του με την ανάλογη ενημέρωση στα κείμενα για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη όρου.